Felrättning

Vi har precis släppt en ny version av appen för iOS (v.4.2.4) som åtgärdar ett fel som gjorde att första mätningen efter att appen startats gav ett sämre resultat än påföljande mätningar. En ny version för Android släpps snart. Vi har fortfarande problem med att användare som använder Freedome VPN inte får något resultat vid mätning av nedladdningshastighet. Vi felsöker detta tillsammans med leverantören av Freedome VPN.

Vi har precis släppt en ny version av appen för iOS (v.4.2.4) som åtgärdar ett fel som gjorde att första mätningen efter att appen startats gav ett sämre resultat än påföljande mätningar. En ny version för Android släpps snart.

Vi har fortfarande problem med att användare som använder Freedome VPN inte får något resultat vid mätning av nedladdningshastighet. Vi felsöker detta tillsammans med leverantören av Freedome VPN.